dissabte, 27 d’abril del 2013

Quedada a Girona

La quedada amb tots els rossinyolets ha anat molt bé.
Els quatre que sempre quedem, hem quedat a l'estació de trens i hem anat tots junts cap a Girona.


Un cop hem arribat, no teniem molt clar on havíem quedat amb els demés mentors i mentorats, per sort en el camí cap al barri vell ens hem trobat amb altres persones que fan el projecte i hem anat tots junts cap al lloc de quedada.

Quan hem arribat la Jessica estava organitzant a les persones segons d'on eren. Organització que després ha servit per a fer grups i realitzar les activitats planejades amb els nens i nenes.

Primer de tot, ens han fet una petita presentació i tot seguit hem fet un petit esmorzar. Aquest ha anat molt bé ja que els nostres rossinyolets estaven amb gana, i el fet de menjar els ha calmat una mica.

Al cap d'uns minuts, i quan ja tothom havia esmorzat, la Jessica, juntament amb una altra noia, ens han proposat uns jocs de coneixença molt divertits. Com que érem una bona colla, ens han dividit en quatre grups per a realitzar aquests jocs.

Fets els jocs de coneixença, ens han tornat a dividir en grups encara més petits; alguns s'han quedat a la rectoria i altres hem anat a la biblioteca on tenien activitats per als mentorats. Hem anat a l'espai de la Maria Antonia Canals, i els nens han estat treballant les matemàtiques d'una altra manera a la que estan acostumats. Després ens hem anat a una altra sala d'estudi i allà els mentors i els mentorats hem tingut de fer una cerca de llibres que, tot seguit, hem tingut d'anar a buscar per la biblioteca. 



Passat el temps que tocava per a la realització d'aquestes activitats, el nostre grup ha tornat a la rectoria i un cop allà ens han repartit en petits grups per a fer diferents activitats; hi havia futbol, fotografia, jocs, ball... Nosaltres hem acabat anant a jocs, ja que futbol estava molt ple. En Med volia fer futbol però s'ha acabat divertint molt amb els jocs; el mocador, cau i conill i a bolets. Ha estat molt divertit.



Per acabar, com que els rossinyolets tornaven a tenir gana, i ja era hora de dinar, hem anat cap al konig del cul de la lleona i hem menjat tranquilament. S'hi estava molt bé!

Ja es feia tard, i un dels nostres nens tenia de ser a casa. Així que hem tornat tots amb un MD. En Med mai havia anat amb MD i li ha agradat molt.

Ha estat una quedada molt divertida i que ha agradat molt als nens, ja que han pogut estar amb altres nens i nenes de les seves edats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada