dissabte, 13 d’abril del 2013

LOS CROODS

Que tal tot?!

Avui hem quedat amb en Med per anar al cinema a veure LOS CROODS

Com a bona nena petita que encara sóc tenia moltes ganes d'anar a veure aquesta peli, i en Med quan li vaig comentar semblava que també li feia gràcia.

La quedada d'avui ha estat molt normaleta, es a dir, hem quedat com sempre a la biblioteca i amb el cotxe hem anat fins als cinemes d'aquí Figueres. Pensava que no hi hauria gaire gent però hi havia un bon grapadet de pares amb els fills que anaven a veure aquesta pelicula.

Mentre esperavem per entrar hem comprat crispetes, gominoles i alguna cosa per veure, i li he fet una foto en un cartell publicitari de Montruos S.A. molt divertit que hi havia per allà.


A veure si el trobeu... :D

Un cop dins la sala hem triat els millors seients que són davant però no massa com per marejar-se, i hem aprofitat que quedaven alguns minutets per fer alguna foto més, jeje (com la setmana pasada m'he tornat a deixar la càmara digital per fer fotos osigui que són les del móvil...)


La peli ha estat genial, millor del què m'esperava. De tornada a casa hem estat parlant d'ella i dels seus personatges, quins havia agradat més, l'escena que ens ha fet més gràcia, etc.  Ha estat una bona quedada! :D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada