dissabte, 23 de març del 2013

CELEBREM ANIVERSARIS!


Molt bones!

En ocasió que avui ha estat l'aniversari d'en Med, i la setmana que ve el d'en Rodrigo i d'en Dante, hem decidit fer alguna cosa més especial amb els nens i hem anat a... CADAQUÉS!



Hem quedat molt aviat per agafar un bus que ens portés fins a Cadaqués. També hem dut provisions de medicaments per no marejar-nos perquè en Med i algun altre nen són propensos a marejar-se amb el bus, i Cadaqués que per arribar s'ha de passar per moltes corbes, no ens volíem arriscar.


Un cop a Cadaqués, ens hem dirigit cap a una de les platges que hi ha, el temps no ens ha estat massa favorable al principi ja que ha estat un dia ennuvolat, però la temperatura ambient estava molt bé de manera que els nens s'han estat mullant els peus. 







També hem jugat amb les pales i al UNO. Ha estat bastant entretingut i divertit. 





En aquesta mateixa platja he fet una foto pel projecte Rossinyol que m'agrada molt!


S'acostava l'hora de dinar, i com que a la platjeta hi havia gent i bars, a més de no ser massa gran per a jugar o passar l'estona amb els nens, hem decidit d'anar a una caleta que coneix la Marta que hi ha més endavant, passat el passeig de costa. Les vistes eren precioses a mida que anàvem caminant, ja que es podia veure tot Cadaqués amb les cases blanques... preciós.



Una vegada arribats a la caleta o platja petita, com se'n vulgui dir, ens hem preparat en un racó amb dos tovalloles que dúiem, on ens hem assegut i dinat sobre la sorra els entrepans o tapers que havíem dut cadascú. S'hi estava molt bé!


Acabats de dinar, hem preparat una petita sorpresa als rossinyolets; magdalenes enormes de xocolata i amb espelmes sobre! No s'ho esperaven, els ha agradat molt! :D



Com he comentat feia molt bona temperatura ambient, malgrat que no feia massa sol, i els rossinyolets han començat jugant a futbol i quan la pilota anava a l'aigua la recollien, poc a poc s'han anat animant fins que al final s'han quedat en calçotets i s'han mullat una mica més. També han estat jugant a enterrar-se el cos, com en el cas d'en Moha.







Passat el dia, ja començava a fer-se tard de manera que hem anat cap a l'estació de bus i hem tornat cap a Figueres. Els nens estaven rebentats, algun s'ha quedat dormit o li faltava poc...

Penso que ha estat una quedada que els ha agradat molt i, a la vegada, bastant completa! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada